PortfolioEven voorstellenContact
 


Hallo,
ik ben: Jolanda Goos, 35 jaar, grafisch vormgever, moeder van Thijn en Stef, partner van Sam, af en toe hardloopster, knutsel, theeleut, kortom: een bezige bij.

Goos Grafisch ontwerpt voor opdrachtgevers uit diverse branches een passende uitwerking voor verschillende media uitingen. Van het eerste concept tot het afleveren van het (druk)werk. Kortom, we zorgen voor het hele traject. Logo's, visitekaartjes, briefpapier, websites, brochures, flyers, magazines, reclameborden, beursmaterialen, etc.

 Ergens in 1994... Na de basisschool wist ik al snel dat ik 'iets met computers' wilde. Dat ik dat kon combineren met creativiteit had ik toen niet kunnen bedenken.Niet doorhebbende dat ik wellicht een verkeerde opleiding volgde, studeerde ik in Breda op de MEAO voor administratief/secretarieel medewerkster. Op een dag leverde ik een uitgebreid versierd werkstuk in waarop mijn docent zei: “Ik denk dat jij op de verkeerde opleiding zit”. Hij verwees mij door naar de decaan en deze had twee woorden voor me: Grafisch Lyceum.Ik ging een kijkje nemen op de open dag bij het Grafisch Lyceum in Eindhoven. Dit leek mij wel wat! De opleiding Multimedia Vormgeving sprak mij het meeste aan. Crea en computers!! Na een toelatingsexamen werd ik geselecteerd en werd ik studente aan het Grafisch Lyceum Eindhoven.Na een geweldig leuke opleiding van vier jaar heb ik mijn diploma Multimedia Vormgeven behaald.
Al snel kon ik aan de slag op de marketingafdeling bij een importeur van verschillende sportmerken in Roosendaal.


Naast mijn baan ben ik in 2009 Goos Grafisch gestart. Vanaf dat moment werkte ik 3 dagen bij de importeur en 2 dagen thuis als Goos Grafisch.

Trotse moeder geworden van zoon Thijn!

 

Gestopt bij 'de baas'
en volledig eigen baas!

Wederom trotse moeder van een zoon; welkom Stef!